Hoppa till innehåll

Våren är här!

Våren och sommaren är en tid när många av oss uppskattar att vara ute i solen och värmen, det är då extra viktigt att vi alla visar hänsyn till våra grannar. Läs noga igenom våra ordningsregler som finns att hitta här: https://www.brftryckaren.se/anvisningar

Tänk på att…

  1. …vid användande av utomhusgrill skall hänsyn tas så att ingen besväras av rök eller lukt. På balkong, terrass och uteplats får endast gasol- eller elektrisk grill användas. Het grill får ej lämnas obevakad. Tändvätska får ej användas, tändning skall ske med exempelvis elektriskt tändverktyg för att undvika besvärande os.
  2. …ljud på innergården eller från en öppen balkongdörr fortplantar sig snabbt över gården. Störande ljud får inte förekomma 23:00 – 06:00 enligt våra ordningsregler. Tänk en extra gång om du har fest på en vardagskväll, det finns de som jobbar trots att du är ledig.
  3. …aldrig borra i den putsade fasaden! Det kan orsaka stora skador som kan kosta dig mycket pengar att åtgärda.
  4. …inte skräpa ner! Ta bort det skräpet du orsakar, detta gäller såklart även fimpar och snus. Buskage och rabatter är inte soptunnor.

Styrelsen ser allvarligt på all form av störning men en störning avhjälps alltid i första hand genom kontakt mellan grannar. Känner Ni Er osäkra är Ni alltid välkomna att kontakta styrelsen.

Sist men inte minst glöm inte att ha kul, slappna av och njut av värmen!