Information från Brf Tryckaren:

---

Cykelrensning

Igår, den 3 december, rensade styrelsen bort 30 cyklar som alla hade lapparna kvar på styret. Cyklarna har samlats ihop och är rapporterade till polisen som upphittade. Cyklarna tillfaller föreningen om ingen ägare har identifieras inom rimlig tid, i detta fall tre månader.

För att återvinna din cykel skall den identifieras med ramnummer, SEC-nummer, märke, modell och färg alternativt skall du ha en nyckel som passar i låset på cykeln.

Om du saknar din cykel ta kontakt med styrelsen med så mycket information som möjligt om den så skall vi se om den finns hos oss.

---

Sedan en tid tillbaka kan vi dela med oss av viktig information även via SMS. Detta verktyg fungerar som ett komplement till hemsidan och till prenumerationstjänsten för ePost.

Tanken är inte heller här att vi skall överskölja Er med information per SMS, utan snarare påminna om viktiga händelser i föreningen - så som garagestädning, stämma eller filter-utlämning.

Om vi per ePost skickar ut 15-25 meddelanden per år så är ambitionen att hålla oss till en bråkdel del av det för SMS, 5-10 per år.
Tjänsten ingår i Er årsavgift till föreningen såklart.

Hur kan jag ta del av denna tjänst?

I detta och alla kommande ePost meddelanden så finns det en länk, längst ner på sidan, som heter "Ändra Prenumeration", klicka på den och fyll i ditt telefonnummer, glöm inte att spara!

Tack på förhand.
/Styrelsen

Läs hela inlägget och annan information här.

---