Information från Brf Tryckaren:

---

Hej reader,

Sommaren är en tid när många av oss uppskattar att vara ute i solen och värmen, det är då extra viktigt att vi alla visar hänsyn till våra grannar. Läs noga igenom våra ordningsregler som finns att hitta här: http://www.brftryckaren.se/din-lagenhet

Tänk på att...

• ...grillning kan störa dina grannar, använd därför inte tändvätska och försök minimera rökutveckling. Tänk även på brandrisken när du grillar.

• ...ljud på innergården eller från en öppen balkongdörr fortplantar sig snabbt över gården. Störande ljud får inte förekomma 23:00 - 06:00 enligt våra ordningsregler. Tänk en extra gång om du har fest på en vardagskväll det finns de som jobbar trots att du är ledig.

• ...aldrig borra i den putsade fasaden! Det kan orsaka stora skador som kostar mycket pengar att åtgärda.

Styrelsen ser allvarligt på all form av störning men en störning avhjälps alltid i första hand genom kontakt mellan grannar. Känner Ni Er osäkra är Ni alltid välkomna att kontakta styrelsen.

För Er som har uteplats med träplank,trätrall och markyta hör detta till lägenheternas skötselområde. Oljan som skall användas är följande: Träolja Wolwax Meranti till brun-impregnerat virke. Detta skall genomföras årligen.

Sist men inte minst glöm inte att ha kul, slappna av och njut av sommaren!

/Styrelsen

Läs hela inlägget och annan information här.

---