Information från Brf Tryckaren:

---

Nya Ordningregler 2015

Hej,

Vi har haft en översyn av ordningsreglerna och det meddelas på detta sätt. De nya ordningsreglerna finns att hämta på hemsidan samt kommer i Er brevlåda inom kort. Glöm inte att byta ut dem i bopärmen!

Utöver ordningsreglerna styr stadgar, lag samt styrelsens anvisningar vad vi får och inte får göra. Skall du göra något arbete i din lägenhet eller på din balkong ber vi dig kontrollera hemsidan under rubriken Din Lägenhet, läsa ordningsregler samt stadgar. Om något är oklart kontaktar du styrelsen.

Några punkter som vi vill trycka på såhär i sommartider är:

• Ljud som kan störa andra får inte förekomma mellan klockan 23:00 och 06:00. Detta gäller självklart även på balkongen och gården!

• Borrning eller annan åverkan på fasaden får inte förekomma. Våra putsade fasader är känsliga, åverkan på dem medför risk för kostsamma problem med sprickor och fuktinträngning.

• Balkong och uteplats skall skötas av lägenhetsinnehavaren - detta gäller även oljning av träpartier (in- och utsida).

• Blomlådor får endast placeras på balkongräckets insida och på sådant sätt att de inte kan ramla ner och orsaka skada.

• Grillning får ske på uteplats eller balkong, men den varma grillen skall vara under ständig uppsikt, grillning skall ske säkert och med hänsyn till dina grannar.

• Rökning är förbjuden i alla gemensamma utrymmen. Vid rökning på balkong och terass samt nära ventilationsanordning ska hänsyn tas så att det inte besvärar andra boende.

 

Till sist glöm inte att du som lägenhetsinnehavare även är ansvarig för att dina gäster följer de regler som gäller i föreningen.

 

Trevlig sommar!

Läs mer

---