Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/8/f/brftryckaren.se/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Noteringar från stämman 2015
---

Noteringar från stämman 2015

Styrelsen vill dela med sig av några av de punkter som diskuterades på stämman.

• Resultat och balansräkningen fastställdes och stämman beslutade godkänna användande av uppkommen vinst eller täckande av förlust enligt fastställd balansräkning.

• De av styrelsen föreslagna stadgarna antogs enhälligt av föreningsstämman. Således är de nya stadgarna nu gällande.

• Styrelsens förslag om höjda arvoden antogs enhälligt.

Efter stämmans officiella del, informerade styrelsen om status på sophusfrågan och om den nya Portalparken (informationen finns att hämta på hemsidan, klicka här), samt besvarade frågor.

Vi vill avsluta med att tacka de tretton personer, utöver sittande styrelse, som medverkade på föreningsstämman den 26 maj 2015. Stämman är föreningens högsta beslutande organ och där med den absolut viktigaste delen för föreningens arbete att driva de sextiosju lägenheter och de allmänna ytor vi har tillgång till - Er röst på stämman är viktig.

Har Ni frågor till styrelsen är Ni alltid välkomna att kontakta oss via e-post (brftryckaren@gmail.com), via kontaktformuläret på hemsidan (klicka här) eller genom att ringa någon i styrelsen (anslag finns i trapphusen).

 

---