Brf Tryckaren
kv_rabyvagen_02 online3

Garagestädning - 4 december

Städning av garaget kommer att påbörjas, torsdagen den 4 december kl. 07:30.

Det är många år sedan garaget storstädades och efter översvämningarna i år ser vi det som viktigt att städa garaget riktigt ordentligt från golv till tak.

För att detta skall fungera behöver vi alla hjälpas åt.

Garaget måste vara HELT TÖMT PÅ ALLT: bilar, mc, cyklar, däck, takboxar, barnvagnar, lådor, pirror och ALLT annat som finns där nu.

Cyklar, barnvagnar eller annat som förvarats i garaget som inte forslats bort kl. 07:30 den 4 december 2018, omhändertas och återlöses mot en administrationsavgift - en donation till rädda barnen om 100 kr i föreningens namn.

För dig som hyr garageplats är det en del av ditt avtal att utrymma platsen för underhåll!
Bortforsling av motorfordon bekostas således av ägaren.

Tack för din medverkan till ett renare och trevligare garage!

Cykel-, cykelvagns- och barnvagnsrensning

Brf Tryckaren utför cykelrensning en till två gånger om året.
Nu är det dags igen.

Vi har “lappat” samtliga cyklar, cykelvagnar och barnvagnar under oktober. Märkning sker i föreningens samtliga allmänna utrymmen.
Ta bort lappen om det är din cykel, cykelvagn eller barnvagn senast fredagen den 30 november. Om lappen är kvar på utrustningen efter 2018-11-30 omhändertas den och överlämnas till Polisen.

Cyklar skall alltid parkeras på avsedd och anvisad plats (cykelställ, cykelförråd, hyrd garageplats eller i det egna lägenhetsförrådet). Cyklar som parkerats på annan plats inom föreningen flyttas till cykelförrådet på Portalgatan 57.

MailPoet