Hur fungerar streamingtjänsten och hur aktiverar jag den?

När du registrerat din TV-tjänst så kommer det skickas ett mejl med instruktioner om hur du aktiverar streamingtjänsten.

Väljer du att registrera dig innan driftsättningsdatumet så skickas mejlet ut samma dag som vår förening driftsätts.

Ownit Stream

Ta med dina tv-kanaler och playtjänster och titta där det passar dig. I stream-tjänsten ingår en mängd serier, dokumentärer, underhållning och nyheter. Registreringen sker enkelt användandes ert kundnummer och det personnummer som tjänsten är registrerad på. Eftersom Brf Tryckaren tecknade tv-paket FLEX kollektivt så ingår stream utan extra kostnad. Så här gör du för att starta upp ett konto:

 • Aktivera tjänsten
  Gå till https://stream.ownit.se/ där du fyller i ditt kundnummer och personnummer. Klicka på Aktivera.
 • Skapa ett konto
  Fyll i din e-postadress och välj ett lösenord som har minst sju tecken. Klicka på Skapa konto. Tjänsten är nu aktiverad.
 • Börja titta
  Du kan antingen titta direkt via webbläsaren, eller via appen Telenor Stream som finns tillgänglig i App Store eller Google Play. Se nedan för vidare information!

OBS: Det kostar inget extra att skapa ett streamingkonto om du redan är tv-kund hos oss. Den enda kostnaden som tillkommer är om du hyr film.

Du kan streama det mesta som ingår i ditt tv-paket hos oss inom hela EU/EES. Dessutom kan du hyra film. Stream-tjänsten går via ett samarbete med Telenor. Av den anledningen kommer ni behöva ansluta er till ett konto som skapas direkt på stream-plattformen. Det enda ni behöver göra för att komma igång är att följa ett par enkla steg.

Om du dessutom har ett mobilabonnemang från Telenor kan du streama fritt inom EU/EES utan att det dras data från din surfmängd.

Streama via webbläsare

 1. Surfa in på stream-hemsidan (ett tips är att sätta ett bokmärke där så du hittar tillbaka sen)
 2. Välj “Logga in” i övre högra hörnet
 3. Fyll i de inloggningsuppgifter du valde & börja streama!

Streama via app (Mobilen/surfplattan)

 1. Gå in i App Store eller Google Play
 2. Ladda ner appen Telenor Stream
 3. Fyll i de inloggningsuppgifter du valde & börja streama!